Opslag

Viser opslag fra december, 2013

Genbrug og sund fornuft....

Billede
I går skulle jeg hente noget frisk rugbrød hos tanken, som ligger 100 meter fra hvor vi bor, og JA.... det er LOKALT rugbrød fra byens bager ;) - alt andet er blasfemi !!!! Tank-ejeren var i gang med at "bekrige" det store juletræ som har stået på tanken i hele december-måned, nu skulle den den køres væk.... jeg hørte lige i mit øresnegl at den skulle køres på genbrugspladsen.... !!! Jeg tilbød ham at smide den af hjemme i min indkørsel, den kan jeg fint bruge i haven :)   Han havde delt den i 2 stykker, så den kunne være i traileren...  den havde en samlet længde på ca. 4 meter... - frem med tangen og......  Lidt beskyttelse ved de små rhododendron...  Og selvfølgelig også roserne...  Min rhododendron-børnehave lidt beskyttelse for den hårde østenvind...  Og allerede nu titter påskeliljerne frem ??? Og idag fik jeg lige tømt kaninburerne, og fordelt det mellem stauderne. Og nu må frosten gerne komme :)

Julemarked i Flensborg

Billede
Lidt stemningsbilleder fra vores søndagstur til julemarked i Flensborg, det var virkelig en hyggelig dag :), og der var mange dansker dernede denne dag..  Lidt smykkesalg  Og lidt til strikke og sy-folket  Ved denne stand kræves der virkelig RYGGRAD.... for at undgå at falde for disse dejlige fristelser, og det havde jeg ikke !!!, og det er sidste gang at jeg fortæller konen at jeg købte en pose brændte mandler med bailey !! - kors... de var go'e, og det syntes hun desværre også ;(  Gluckwein skal der til når man er til julemarked i Flensborg  En prinsesse på ridetur Fortsat god aften :)

bunddække af bøgehæk afklippet

Billede
Selvom at det er julemåned med alt det som tilhører julen,  er det glædeligt at man stadig kan komme i haven :)... - og færdig ???? det blir' man nok aldrig....  De sidste sækker med bøgehæk-afklippet fra sensommeren..  Klar til at blive fordelt mellem planterne...  Sådan....  Og lidt her i min parkeringsbed / børnehave, der hvor jeg har de nye planter som jeg lige skal finde en plads til, iøvrigt de stedsegrønne buske er selvsåede planter fra haven ;) Lige til sidst et bed mere med fordelt bladmuld, og til foråret fjerne jeg kun det groveste materiale og lægger det i kompostbunken til næste efterår/vinter :) God juleweekend