Opslag

Viser opslag fra juli, 2014

de forsvundede billeder er dukket op !!!!!

Billede
Mystisk.... og hvordan de pludselig er dukket op igen har jeg sgu' ingen forklaring på ??? Pludselig var de på kameraet igen og i min dropbox på nettet ???? - og så først nu ??? hmmmm........ først squash i græskar og nu dette ??? Det drejer sig om billederne fra Tante Grøns have og Heides planteskole.... Så her kommer de...... Starter med Heides' Planteskole.... har du travlt når du skal på planteskole, så er det ikke her du skal komme, for her kræver det virkelig go' tid og ikke mindst skal man nyde denne oplevelse som følger med besøget her :) roser :) Og nu Tante Grøns have, ingen beskrivelse bare nyd billederne som taler for sig selv :)

Mine mystiske græskar planter ?????

Billede
De sidste mange år har vi haft græskar i haven !!! til efteråret høster vi græskar, jeg tørre og gemmer nogle frø til foråret !! sår dem !! de gror !!! jeg planter dem ud osv....osv.... Ingen ændringer der eller lign....... indtil NU ?????????  Her er Pernille's have, total tilgroet i græskar !!! jeg har undervurderet "lidt" græskarplanterne !!, men de trives :) :)  Flotte græskar :) Men hvad er nu det ????????  En squash ??????? - jeg har sgu´aldrig haft disse i min have ?? og vi har ALDRIG haft eller spist nogen her på adressen ?? den smager godt :) - men har INGEN forklaring til hvordan fanden den er dukket op i mine græskarplanter ???? og der er endda flere på vej i Pernille's have ??? Er det nogen som kan forklarer mig logikken i dette ??

murarbejdet færdig :)

Billede
i mandags (14 juli) gravede vi sokkel og i torsdags (17 juli) blev gulvet støbt, jeg har selv været i arbejdstøjet fra kl. 7.00 til 17.30 hver dag... sammen med håndværkerne...  Jeg var sgú glad for at det var tørt i torsdags da betonbilen trillede igennem min have... Håndværkerne startede på deres ferie igår, og jeg har kun en uge tilbage desværre til at holde "ferie" i og det er mere end tiltrængt :)

Haven banket tilbage til stenalderen ;(

Billede
I den sidste tid har det ikke været meget tid til haven eller blogverden !!! - surt..... og her er forklaringen....... Nyt kloakrør og tilbygning...... Bag ved huset har vi nu endelig fået tilladelse til at lave en tilbygning (ventetiden har kun taget 3 år ?) Men inden skal kloakrøret udskiftes....  Til den helt store skræk var det KUN ler at gave i.... så det tog længere tid end beregnet  Total horror :( :(  Pernille glæder sig mest til at tilbygningen er færdig så hun kan få et nyt værelse :)  Det bliver noget af en genopbygning af haven  Min kære græsplæne.... hulk...hulk.... har i nogle gode ideer til hvordan jeg får den oprettet igen ???  Som i ser er haven er banket tilbage til stenalderen !!