Opslag

Viser opslag fra oktober, 2014

Ren mareridt - total grusomt !!!!

Billede
Eller kan man sige at jeg er forberedt på krigen, med min "flotte skyttegrav" og endda i 2 meters dybte..... Kors...... det bliver noget at rette op på....   Det er prisen for et nyt kloakrør ;( Og det skal vel være skidt før det bliver godt !!!

denne uge i haven :)

Billede
Det er sgu' skønt at vende tilbage til haven, efter alt arbejdet med tilbygningen som næsten er færdig :)  Allerede sidste weekend blev de sidste græskar høstet....   og et læs til genbrugspladsen, så fik jeg da banket noget af havens vildskab fjernet, som har fået "lov" til at passe sig selv i de sidste par uger...  Og desværre måtte jeg flytte blommetræet, pga. børnenes trampolin som nu vil komme for tæt på blommetræet.... jeg har beskåret den en 1/3 del inden jeg gravede den op...   Og opgravningen var ikke så slemt endda..... det værste er at finde en ny plads til den ;(  Og det blev så her ved siden af legehuset.... pt. står den klemt her, men det er meningen at området her skal laves helt om på et senere tidspunkt og dermed vil det give plads til træet...  Og lidt blomsterløg er der også blevet indkøbt, og det er meningen at de skal stå i det kommende Elsa-bed (det hvide bed, blomster med sne-farver :)) (Elsa ?? fra disneyfilmen Frost)

Det går fremad med tilbygningen :)

Billede
Nu er det kun det indvendige der mangler :) , og det er el og lidt tapet og maling....  En lille "ups" ses her ;) det bliver rettet når kloakrøret bliver skiftet her inden længe... total have-kaos...., og her mangler vi at få gravet nyt kloakrør ned... Og når jeg endelig er i gang med malepensel..... så kan garagen også lige få en tur i samme farve som tilbygningen..  Først nedklippe buskerne... og derefter...  Sådan....  Det har da været plads til at komme ud på enkelte plantemarkeder i området og enkelte private som havde lidt planter til salg, haven skal snart oprettes igen :)  Min første pelagonie  Jeg kender desværre ikke navnet på den ?? Og nu er jeg tilbage på bloggen ;)