torsdag den 2. august 2012

Danfoss Universe og Bitten's have

I går (onsdag) var vi på udflugt til Danfoss Universe, og det er første gang at vi skulle besøge den !, forinden havde jeg hørt en del om haven med masser af blomster og lign. som skulle være rigtig flot..

Og nu får jeg også muligheden for at prøve min nye mobiltelefon med kamera af :)...
 Den berømte blå kube..


 Som ses, masser af pæne staudebede de er dæl'me flotte
 Og nu begynder ungerne og konen også at snakke om at vi også burde have sådanne nogle bunker hjemme i haven !!!!!
 Og her var det dømt frokostpause :)Bitten's have
Det var Bitten's have som jeg havde set frem til at se, for jeg havde kun læst om den i nyhederne og ikke set billeder derfra.
 - Jeg blev meget overrasket over det BRAG af farver som jeg så, det var som en eksplosion af farver og en fortælling om at det er SOMMER nu.
Det vil jeg også have herhjemme !!! flot indgang

Mega-flotte dahliaer / geoginer, da hænger mine lidt i bremserne endnu ! men de er godt på vej :)
 Og nu til køkkenhave og et meget charmerne drivhus...


det ser sku' da godt godt :)
Smart måde at bruge ærteblomster på at dække indhegningen :)

fortsat go' aften

13 kommentarer:

 1. Tak for den spændende tur til Danfoss Univers, der har jeg altid ønsket mig at komme hen, nu har jeg da set lidt af det. Billede nr. 3 er helt forrygende. Hvornår køber du mere jord, så I kan få sådan nogle bunker :o)ellers er der vist ikke plads.
  Der er godt nok knald på farverne i Bittens have, det må jeg sig, men det er flot.
  Drivhuset er jeg godt nok vild med, det ser rigtig godt ud.
  For øvrigt kan jeg fortælle dig, at Samsø er lige stedet for børn, som gerne vil løbe og lege i bakker. Der er masser af bakker at lege i på Nordøen, så måske skal du overveje at tage familien med herover. Så kan de tage derop, mens du kigger have :o)
  Mojn

  SvarSlet
  Svar
  1. jeg har allerede presset lidt på ved konen om at komme derover på øen, så vi må se hvad det udvikler sig til ;)
   Og det med græsbunkerne ?? jeg tygger allerede nu på nogle ideer dertil, men det blir' nok først til foråret...

   Slet
 2. Dejlige billeder du har hjembragt. Vi var der for nogle år siden - kort tid efter, at det var åbnet. Jeg husker også de mange smukke bede og bakkerne. Men jeg mindes ikke, at der var adgang til Bittens have dengang - ellers gik jeg vist glip af en god haveoplevelse!

  Hvor var I heldige, at I nåede at en Segway - da vi var der var der flere timers kø til den ene bane, så vi opgav på forhånd. Måske jeg skulle overtale familien til, at vi skulle dertil til næste år igen.

  SvarSlet
  Svar
  1. Bitten's have er først kommet her i året mener jeg !!, ærligt syntes jeg at stauderne og haven var det mest fremtrædende i Danfoss Universe, og det var ellers ikke noget for de helt små børn desværre ;)

   Slet
 3. Hvor er der dog smukt.
  Jeg synes rigtig godt om opstillingen med urtepotterne.
  Er det forskellige husløg der er plantet i potterne eller hvad er det????
  Tak for rundvisningen.
  Ha´ en dejlig dag.

  SvarSlet
  Svar
  1. det er lidt blandet husløg i potterne :)

   Slet
 4. Hej Tim. Tak for de skønne billeder. Hvor er der flot. Har også kun hørt om det - aldrig besøgt. Det er skrevet på listen over steder der skal ses. Så tak for ideen. Det ser også ud som om ungerne syntes, at det var en god idé.

  Mange hilsner
  Lise Lotte

  SvarSlet
  Svar
  1. absolut.... de 2 store var vilde med stedet, men for Celina var det ikke så meget spændende endnu !! nok først om et par år :)

   Slet
 5. Hej Tim
  Hvor er det "sjovt" at du viser billeder fra Danfoss Universe hvor jeg aldrig selv har været, men da vi her i min lille familie besøgte Floriaden sagde min døtre, at den lignede Danfoss Universe. Jeg tænkte, at det da vist ikke kan passe, men jeg vil faktisk give dem ret, når jeg ser dine billeder. Hvor ser der dejligt ud, men jo også hos Bitten, som jeg i øvrigt aldrig har hørt om.
  Tak for inspirationen.
  Have hilsen
  Anita

  SvarSlet
  Svar
  1. hej Anita
   velkommen til bloggen :)
   Du må derned med familien en dag, mon ikke at det ville være et sted for dine tøser ??

   Slet
 6. Hvor ser der skønt ud! Er specielt vild med de dråbeformede buksbom, er helt inspireret til at ændre facon på kuglerne i haven. Er den store piletunnel mon stadig dernede, så nogle fantastiske billeder af den da parken åbnede?! Må snart en tur tilbage til min sønderjyske fødeegn og få set stedet med egne øjne.
  Kh Helle

  SvarSlet
 7. Se det var en ting jeg ikke vidste fandtes - troede at universet kun var et fiktivt reklameunivers.
  Det ser da sjovt ud.
  Jeg overvejede også sådan nogle bunkere engang pga. en masse afgravet jord, men pladsen var ikke til det (jorden kom i højbede i stedet)
  Tak for kigget

  SvarSlet
 8. hej
  pile tunnelen er der stadig :)
  bitten's have blev indviet i år i juli måned.
  græs bakkerne ser fremtrædene og sjove ud i endhver have dog skal man være ops på at den skal slås helst med en letvægts plæneklipper vi bruger en alko 18 kg's græsslåmaskine med bioklip.
  hvad man ikke kan se på billederne er at vi har forårsløg i de bede hvor der er sommerblomster i nu slutningen af april måned er derfor også hver at komme og se parken.
  dahlia'erne / geoginerne bliver forspiret i drivhus og klippet i toppen når de er 20 cm. høje derfor er de så langt fremme og stærke :)

  mvh. jesper gartner i danfoss universe

  SvarSlet