onsdag den 6. juni 2012

Plantemarked i Geografisk have i Kolding

Det var en spændende dag i vente, med masser af spændende planter og ikke mindst blogtræf og så kan man endelig få sat ansigter på mange af de gode haveblogs...
Og denne måtte jeg bare afsted i go' tid så jeg kunne finde en parkeringsplads. Jeg skulle nødig få Fru. Friis på nakken for ikke at møde op denne gang ;)

Jeg ankom allerede kl. 8.00, og der holdte kun 5 biler på p-pladsen dermed fik jeg da en rigtig go' plads.. puha - hvor heldigt :) hjemmefra havde jeg taget nogle haveblade og kaffe med som jeg så kunne hygge mig med inden de åbnede, og det blev endda tid til at gå en tur ned til bageren efter en rigtig go' chokoladesnegl til kaffen.

Omkring kl. 8.20 var p-pladsen næsten fyldt op, det var egentlig meget morsomt at se de andre som parkerede bilen derefter åbnede de bagagerummet og frem med havemøbler og kaffen, så var det dømt hygge..

Og allerede kl. 8.30 stod de første i kø ved indgangen..
og omkring kl. 9.30 så det sådan ud
 Og de var meget effektive ved billetlugen, så vi kom alle hurtig ind.

Og der gøres klar til blogtræffet...

det var lidt blæsende men ellers perfekt vejr..
Her er p-pladsen til de købte planter, meget smart, men jeg havde jo næsten parkeret ved indgangen så jeg fik ikke brug for den p-plads ;)
og det var virkelig mange spændende planter og ting til salg, og det krævede virkelig karakter for at kunne beherske købelysten, og INDRØMMET !!! jeg stak / drillede de andre blogger lidt med deres STORE planter indkøb, imens jeg gik rundt med hænderne i lommen og lignede en som har standhaftig ryggrad for at holde igen overfor disse spændende planter. Så er det kun at sige......
undskyld !!! tilgiv mig !!
Sandheden er den, at lige så snart jeg havde købt noget var jeg straks ude i bilen med det, så min "ryggrad" var som en medisterpølse, jeg var ikke end tand bedre end i andre.... tilgiv mig !!!! please.....
Et billede fra selve blogtræffet, det var utrolig spændende at endelig kunne sætte ansigt på disse meget søde haveblogger, de / i er nogle virkelige søde, nuttede og friske piger :) og selvfølgelig Jørn fra Havetid var også til stede :) en ægte guttermand ;)

Mine indkøb ovenstående billede.. 3 stk rhodo's, og lidt krydderurter: Fransk syre (og ikke sar så jeg ellers nævnte for enkelte af jer) Staudekarse, orange-anis og en solbær mynte. 2 stk gode øl og lidt syresalt med brændeælder og hvidløg.

Da jeg endelig kom hjem havde ungerne en fars dag gave til mig
og endda med autograf af ungerne i bogen, og de store cirkler er Celina's underskrift ;)


Og det skal lyde et stor TAK !! til de haveblogger som arrangere blogtræffet, det var et flot stykke arbejde og ikke mindst for de gode kager :)
Og vi skal huske at anskaffe en tolk til Nette næste gang så hun kan forstå det synnejyske språggg :) hun var jo' helt fortabt den stakkel ;)

fortsat go' aften derude

31 kommentarer:

 1. Hej Tim
  Det var hyggeligt at møde dig og blive udsat for din sønderjyske lune :o) Du er fuldstændig tilgivet af mig, jeg kan godt lide, når man kan lave lidt sjov.
  Jeg var faktisk på vej hen til dig til sidst for at sige, at du nok var kommet i god tid i år. Det var du nødt til for at få en plads :o)
  Men da vi skulle nå en færge, havde jeg ikke tid til at drille igen.
  Plante p-pladsen var sikkert god, men at stå i lang kø for at få plads til sine planter, ja det gad jeg altså ikke.
  Vi ses igen måske på Samsø
  Mojn (det var jeg lidt skuffet over, at du ikke sagde, da du gik)

  SvarSlet
  Svar
  1. det var også skønt at møde dig, og det er da ikke helt udelukket at jeg kommer forbi Samsø næste år og det er altid godt med lidt humor, og jeg skal nok huske at sige mojn næste gang jeg ser dig :)

   Slet
 2. Tak for sidst Tim. Hyggeligt at træffe dig i Kolding (allerede ude på P-pladsen kunne vi ane din kasket) :O)

  SvarSlet
  Svar
  1. og det er mig som takker, og skal nok snart komme med et indlæg ang. hvidløgs-brygget som vi talte om :)

   Slet
 3. Nej-nej Tim du får skam ikke nogen på nakken ;o) Dejligt du kom, så det ikke blev til ren hønsegård, og der var der heldigvis et par herrer mere tilstede.

  Også dejligt du fandt bryghuset og kunne komme hjem med en god høst af planter og så tilmed høste endnu en gave fra ungerne.

  (PS. At kalde Nette fortabt er vist ikke den helt rette betegnelse... ;o)

  SvarSlet
  Svar
  1. jepper.... det var en rigtig go' dag, selvom at jeg følte mig lidt "alene" ved blogtræffet, men alligevel i dejligt selvskab :)

   Og da jeg talte til Nette med mit synnejyske !! lignede hun et stort spørgsmåltegn !! og da var hun fortabt ???

   Slet
 4. ja ja det forklare jo en hel del.:) ha ha. Anne Gine

  SvarSlet
  Svar
  1. ja... ups.... og jeg drillede dig, tilgiv mig ;)

   Slet
 5. Mojn Tim, det var hyggeligt at møde dig igen, selvom vi ikke fik sludret så meget. Godt med mandligt indslag, så min mand ikke følte sig alene i hønsegården. - og han fik ikke engang øl med hjem ... Du fik da også købt ind, skal jeg love for.

  Nå... skal man være der kl. 8 for at få en plads inde på P-pladsen... Vi var der først kl. 08.50 og der var den sidste plads vist lige taget. Næste år kan vi mødes kl. 8 og spise morgenmad sammen ved bilen ?

  Skønt til sådant et blogtræf at høre alle de forskellige dialekter - jeg hørte en masse sønderjysk, lidt nordjysk og selvfølgelig en del københavns - SKØNT

  Ulla

  SvarSlet
  Svar
  1. det var også hyggeligt at møde dig, og det med at mødes før på p-pladsen burde vi da overveje til næste år...
   - og det var dæl'me et hyggeligt blogtræf :)

   Slet
 6. Ja I har rigtigt hygget og det er bare så dejligt. Skønt at komme hjem, til sådan en fin gave! Heldige dig....mojn (jeg vil også være med)

  SvarSlet
  Svar
  1. det var meget hyggeligt, du må komme med næste gang :) :)

   mojn fra det "synnejyske"

   Slet
  2. Du ved hvordan det er når man har børnebørn - og jeg har en der har fødselsdag på Grundlovsdag, så det blir' ikke der, desværre....!

   Slet
 7. Hej Tim. Det var godt at læse, at din dag i Kolding var lige så god som de andres. Jeg ærgrer mig godt nok over, at jeg ikke kunne komme med. Det er nogle fine indkøb du har gjort.

  SvarSlet
  Svar
  1. jeg takker, så må komme med næste år :)

   Slet
 8. Ha ha du er nu god og du klare dig nu godt i hønsegården.

  SvarSlet
  Svar
  1. takker, jeg var i godt selskab selvom jeg næsten ikke fik et ord sagt...;)

   Slet
 9. Hej med dig, det lyder som det var en rigtig skon dag ! Og tak for dine sode kommentarer paa min blog . Knus

  SvarSlet
 10. Søde Tim.....tak for hyggeligt samvær på et fantastisk fristende marked. Det var hyggeligt at møde dig og alle de andre.......skam er det bare at tiden sådan en dag flyver afsted :0)

  Knus Dorthe

  SvarSlet
  Svar
  1. enig... vi kunne godt have brugt flere timer sammen, men vi skulle jo' også passe vores "indkøb"

   Slet
 11. Hvor har du hygget dig og det var dejligt at møde dig, det var hyggeligt og snakke med dig. Helt sikker på det sagtens kunne blive til meget mere, med den spændende have du har :)

  Fine billeder fra en dejlig dag

  SvarSlet
  Svar
  1. jeg takker og du var temmelig sød at snakke med, og det var dæl'me nogle fine springvand i havde med - ret så smukke endda ;)

   Slet
 12. Det har da bare været en dejlig dag for jer - øv altså at jeg ikke kunne komme med... men man kan jo ikke være to steder på en gang.

  SvarSlet
  Svar
  1. det var virkelig en kanondag, og tænk... det er nogle virkelige søde mennesker bag ved diverse haveblogs ;)

   Slet
 13. Gode billeder fra din tur i Kolding.
  Ser ud til at det har været en god og hyggelig dag.
  Tak for kigget.

  SvarSlet
 14. Jeg har lige været inde på
  Min Haves Flora ...og Dyreliv
  og har der set, at du har fødselsdag i dag.
  Tillykke med dagen. Eftermiddagen har været rigtig fin her. Håber det samme hvor du bor.
  Ha´ en god aften.

  SvarSlet
  Svar
  1. det var skam perfekt vejr, og jeg takker

   Slet
 15. Hej Tim.
  Også et tak for sidst fra mig.
  Mvh. Malene

  SvarSlet