fredag den 10. juni 2011

After the rain...

kommer solen.... Og dertil lidt friske billeder fra haven, og undskyld enkelte billeder som ikke er helt tydelig.
Jacques Cartier roser fører sig rigtig frem nu, og sikken duft de har :)

Her ses Allium bulgaricum som jeg fik sat sidste efterår i bedet mellem krydder-salvie og hostaer, faktisk en perfekt sammensætning syntes jeg :)

Også en af nyeste skud i haven er rosen "Sara", en hvis rose med gul i midten, endnu står den i en krukke men til efteråret skulle den gerne ud i bedet. Rosen er fra rosenmageren Per Mortensen, han kalder sig selv for en amatør !!! og hvis han er en amatør ?? hvad er vi andre så ???
Han har en hjemmeside www.rosenmageren.dk

Lidt køkkenhave skal der også til, og her har jeg porre, gulerødder i mange forskellige farver, morgenfruer, rødløg, dild, timian (for at holde dræbersnegle lidt på afstand) samt hvide rødbeder (ja... farven er hvid)

Hvad er egentlig mere sexet end at man selv dyrker sine egne frugt og grønsager !!!!

Iaften eller imorgen kommer der flerer billeder fra haven.. spørgsmål, kommentar ?? kom endelig med dem :)  :)  :)  ;)

4 kommentarer:

 1. Hej Tim - tusind tak for dine kommentarer hos mig. Den allium du har der, er dog fantastisk smuk......skønt vil det være for dig hvis den er villig til at formere sig :0)

  Dorthe

  SvarSlet
 2. Hej igen, Tim
  Husk lige at slette alle de mellemrum, der følger efter dit indlæg. Jeg troede aldrig, jeg ville nå ned til kommentarfeltet :)

  Jacques Cartier er bestemt en dejlig rose (men slet ikke en som ligner Constance Spry!). Jeg har den også - men det var faktisk en misforståelse, for jeg havde bevidst fravalgt den i mit 'afprøvningsstykke' - fordi jeg kender den udmærket. Men Knud Pedersen havde ved en fejl fået sendt mig den, i stedet for en anden - og så gik jeg ellers og roste den til skyerne... Og da jeg fandt ud af fejlen, ville jeg da ALDRIG undvære Jacques Cartier alligevel :)

  SvarSlet
 3. Hej Tim , smukke billeder du viser, de taler jo faktisk for sig selv. Jeg nod synet af din hyld i blomst, da jeg aldrig naar at se mine egne , naar jeg kommer til Danmark...jeg kommer abenbart for sent :-)
  Ha' en god sondag.

  SvarSlet
 4. Frøken Solhat:
  Jeg er slev overrasket over hvor pæn den egentlig er.

  Marie-Louise:
  Takker for oplysning af min fejl. Og ang. Jacques Cartier må jeg desværre gi' efter, jeg har gennemrodet mit bibliotek af havebøger for at tjekke de 2 roser, og det er "desværre" en "lille" forskel, ja...ja.. du får ret (håber ikke at det blir' en vane ha..ha..)

  Jane:
  Takker for dine pæne ord, men mine billeder er ikke noget sammenlignet med dine malerier ;) for de er sku' flotte

  SvarSlet