søndag den 5. juni 2011

Gav op !!!!

At komme til plantemarked i Kolding, var total håbløst :(  Jeg forsøgte af tre gange at komme derop - uden held....fandens surt... (undskyld bandeordet). Det må have været 10 millioner mennesker derinde idag...

Øv hvor det da irriterer mig, nuvel når det er SÅ MANGE mennesker så ryger lidt af have / plante charmen !!

Men, jeg kan da trøste mig med at jeg blev en af de heldige som skal op og besøg Claus Dalby's have her den 26 juni  :)  :)  ;)

7 kommentarer:

 1. Hej Tim!
  Du skal aldrig gå ned på et plantemarked...!!! Ja, der var mange mennesker, men når først man havde fundet et lille hul til bilen, så gik alt stille og roligt og uden tumult. Inde i haven er der både plads og planter til alle, så lov mig at du næste år holder ud :o)

  Det er iøvrigt en god ide at komme fra morgenstunden og så tage ½ time eller mere i køen. Her går tiden hurtigt med at snakke med andre "plantetumber".
  Vi ses hos hr. Dalby :o)

  SvarSlet
 2. Hej Tim - ja jeg sender samme hilsen som Fru Friis, vi kom også i god tid og affandt os med at stå i kø. Derinde var der god plads. Det var virkelig hyggeligt. Uuuh, skal du se den Dalbyske have... det må være dejligt at glæde sig til! God tur derop ;-)

  SvarSlet
 3. Jeg kom ikke helt så tidligt, og måtte parkere bilen et stykke væk, til gengæld undgik jeg at stå i kø. Men det var hele turen værd, så jeg kan da også kun opfordre til, at du holder ud næste år.
  Håber du får en dejlig oplevelse i Claus Dalby's have.

  SvarSlet
 4. Det var ærgeligt at du missede plantemarkedet.
  Men det lyder helt klart som om det er værd at ligge i kø for :-)
  Du kan godt glæde dig til at se Mester Dalbys have. Jeg vandt billetter i august 2009 og wow, en oplevelse. Det er fantastisk at se det hele i virkeligheden, når man har slugt hans bøger i årevis :-)
  Hilsen Hanne
  http://hanneihaven.blogspot.com

  SvarSlet
 5. Kæreste Fru Friis, Tante Tulle, Signe og Hanne

  TAKKER for mailene, jeg burde nok have været mere stædig og holdt ud, men når man har 3 børn på bagsædet og en kone ved siden af, som IKKE har meget tiloveres for plantemarkeder. Så er man "lidt" presset.

  Og selvfølgelig ses vi oppe hos Claus Dalby Fru Friis, glæder mig til at møde dig deroppe.

  Og ang. plantemarked i Kolding vil jeg nu ikke vente til næste år, men til september måned

  SE HER.....

  4/9 HØSTMARKED I GEOGRAFISK HAVE

  Det bliver igen en stor plantedag i Geografisk Have i Kolding, når Geografisk Haves Venner og Kolding Havekreds afholder årets høstmarked. Som altid vil der være plantehandlere og specialklubber med et stort udbud af planter til stede, men de suppleres af mange andre stande, som netop lever op til navnet høstmarked. Det er f.eks. presning af æblemost, salg af frugt, grøntsager, honning og alle former for tilbehør til haven.

  kunne da være sjovt at møde jer evt. denne dag :)

  SvarSlet
 6. Uha jeg håber ikke, at det bliver lige så slemt til Garden Living Fair til august. Omvendt må man sige vil man på plantemarked, så må man tage den kø med der nu er.

  Har lagt mig som følger af din blog:-)

  Ha' en dejlig dag.

  SvarSlet
 7. Hej Tim

  Tak for din kommentar og velkommen som følger af min blog.

  Du spørger til vores stenbelagte stier og jeg må da sige, at vi er rigtig glade for dem. Det er efterhånden en del år siden at jeg nedlagde græsplænen til fordel for disse stier. Jeg begyndte fra en ende af at fjerne græstørvene, hvor stiforløbet skulle være. Jeg lagde tørvene dem med græsset nedad og gravede så yderligere et spadestik ned (ialt ca. 20 cm.) og erstattede det opgravede med bakkesand, der blev vandet og stampet godt og heri lagde jeg så sten ved sten. Mellemrummene mellem stenene blev udfyldt med sand, der også blev vandet.

  De store opgravede bunker af jord blev til hævede bede, hvilket gav os en mere spændende have. I HAVEN, marts 1996 er mit projekt beskrevet i artiklen "Sten efter sten".

  Arbejdet foregik over et par somre, men blev aldrig triviel. Det var en stor tilfredsstillelse at se stierne skride frem - afbrudt af ture ud til landmændene for at finde flere sten i deres bunker.

  Hvis du skal igang vil jeg ønske dig god arbejdslyst. Resultatet vil være til varig glæde og stenbelægningen og planterne klæ´r hinanden - synes jeg.

  Vh Jørn

  SvarSlet