Tuilipaner - og Vild med blomster bestillingslisten

Nu nærmer vi os tiden til at overveje forårsblomsterne og især tulipaner....

Her i året har jeg forsøgt med de 4 forskellige tulipaner som jeg satte sidste efterår.. (disse 2 billeder er fra sidste efterår ;) )

De blev sat i plastpotter og ned i jorden. og så her iløbet af sommeren når de var visnet ned, tog jeg dem ud af potten og pakkede dem væk

Og resultatet....

Tulipan
Antal købt
Blomstre
Antal løg taget op
Springgreen
10
10
31
Nightrider
5
5
9
Merry christmas
8
8
26
Ballerina
5
5
15

Et temmelig godt resultat....

Og nu bliver det spændende at se hvad resultatet bliver til næste år, når jeg igen i efteråret smider dem i jorden igen..

Vild med Blomster bestillingsliste
Beskrivelse: Beskrivelse: EP_ENGROS_Logo_farve
Har i forgårs modtaget en bestillingsliste fra Jane Benson med nogle meget interessante blomsterløg, i får lige listen her !!! Det kunne jo' være interessant for jer også :)
Go' weekend :)

Kommentarer

 1. For pokker da Tim, hvor er du praktisk... Jeg kender simpelthen ikke andre der tæller og katalogiserer sine tulipanløg... - eller måske gør jeg, de har bare ikke fortalt det!! Men resultatet er da til at blive glad af :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. det skyldes nok at jeg er træt af at investere i nye løg HVERT efterår, for det kan sku' da ikke passe at de kun kommer én gang i blomst og derefter dør de ??

   Slet
 2. Det må jog nok sige, det er jo også en måde at få flere løg på :)))))
  Kh. Margrethe.

  SvarSlet
  Svar
  1. ja... og det bliver spændende at se hvad resultatet bliver næste år :)

   Slet
 3. Spændende eksperiment, det må jeg sige. Jeg kan godt huske, at du plantede dem i potter, og var den gang spændt på resultatet. Det blev jo rigtig godt, jeg følger med i, hvad der sker næste år :)

  SvarSlet
  Svar
  1. glæder mig også til at se resultatet næste år, og mon ikke at jeg køber nogle flere her til efteråret :)

   Slet
 4. Flot resultat må man sige. Tillykke med det.
  Noget af en bestillingsliste. Det er hvis godt, at jeg ikke kan købe på nettet.
  Ha´ en god aften.

  SvarSlet
  Svar
  1. ja... det er sku' farligt med alle de hjemmesider med spændende salg ;)

   Slet
 5. Hej Tim.
  Hold da op, hvor det lyder til at være en effektiv måde, at dyrke tulipaner på. Det er vist en metode vi andre kan få stor udbytte af at ta' ved lære af også. Tak for tippet.
  Knus

  SvarSlet
  Svar
  1. jeg tror også at man får meget mere glæde af tulipanerne på denne måde, så resultatet næste år bliver sku' meget spændende ;)

   Slet
 6. Hej Tim
  Det er dog fantastisk som du har overblik over "dine børn". Jeg kommer også hvert år en del nye tulipanløg i jorden, men jeg må indrømme, at jeg aldrig har tænkt på hvor flittige de er til at formerer sig. Hvis jeg lige støder på et løg med et sideløg deler jeg dem og kommer dem i hvert sit huld, men ellers har jeg aldrig tænkt videre over det.
  Det er tankevækkende med din opgørelse !
  Have hilsen
  Anita

  SvarSlet
  Svar
  1. hej Anita
   jeg takker, og selvfølgelig skal jeg også nok købe flere tulipanløg her til efteråret, og de kommer skam også i potter og med til de "tørre tal" til næste sensommer / efterår...

   Slet
 7. Nej hvor fint med sådan en statistik!!!

  Jeg var i plantorama og kigge tulipaner, men synes priserne var i overkanten. Så fandt min datter og jeg nogen i Lidl til ingen penge - men jeg skal da på udkig efter nogle specielle. Ellers håber jeg at Bilka får en Dalby-sending med gode sager.

  SvarSlet
 8. ja... tulipanløg er dyre !!! så det gælder om at behandle dem godt, for pengene gror desværre ikke på træerne endnu ;)

  SvarSlet

Send en kommentar

Populære opslag fra denne blog

Et ikke planlagt haveprojekt

Projekt indkørsel

bagsiden af Have-medaljen - det uperfekte havemenneske