Høstmarked i Kolding

Sidste weekend tog min datter Pernille og mig til høstmarked i Kolding, og denne gang kunne vi endda komme ind i forhold til sidste gang da der var plantemarked hvor vi måtte vende om pga. bil-kaos denne dag ;(

Lidt billeder derfra... Tilpas med mennesker denne dag :)
Flotte geogine-bed..

Pernille's dag er reddet ;)
hun nåede lige en ridetur endda som den allersidste som fik lov, inden hestene skulle hjem. Efterfølgende gik vi løs på plantemarkedet, og TÆNK.... pigen gik fuldstændig amok... den skal vi have..og den...og den... og..og..og..   var nærmest værre end mig når jeg ellers begynder på "indkøbet",  Jeg måtte gribe til min kones sædvanlige "sætninger" som hun bruger overfor mig når jeg kikker på nye spændende planter ;)
Og standhaftig var jeg ikke, nok nærmest det man kalder "ryggrad som en medisterpølse"...,
Det blev til en meget pæn rød floks, og 2 stk rhododendron som skulle komme til at se ud følgende når de blomstre (billederne er lånt hos www.rhododendron.dk)
 En Racemosum...
Og en Yakushimanum. De er sku' da meget pæne..

fortsat go' dag til jer alle ;)

Kommentarer

 1. Dejlige stemningsbilleder - ja, jeg synes da snart jeg trænger til at komme på plantemarked, når jeg ser/læser alle de dejlige beskrivelserne her på haveblogs.
  Hilsner fra Berit

  SvarSlet
 2. Hvor skønt, at din datter havde lyst til at tage med :-) Jeg kørte ellers forbi Kolding i lørdags og tænkte på jer heldige mennesker, som var på markedet - men min søn gider godt nok ikke med længere, så .... !

  SvarSlet
 3. Sikke en dejlig dag i har haft der. Hvor dejligt at du og din datter deler interressen for blomster:-)

  SvarSlet
 4. hvor ser det hyggeligt... heldigt for dig at din datter er vild med blomster hva' :):) Anne Gine

  SvarSlet
 5. Hej Tim, hyggeligt at møde dig og din datter. Ja, det var en fin dag i haven og tilpas med mennesker. Du har fået købt nogle dejlige planter.

  SvarSlet
 6. Det var da godt, du kom ind denne gang! Fine indkøb - Yak´en er bare skøn!

  SvarSlet
 7. Det er altid hyggeligt at komme til høstmarked og få nye planter med hjem. Floks kan man ikke få for mange af.
  Jeg kunne godt tænke mig at Yakushimanum stod hjemme i vores have. Den er virkelig smuk. Den skal på min ønskeseddel.
  Dejlig når ens børn har samme interesse som en selv.

  SvarSlet
 8. Godt du endelig kom på plantemarked, jeg kan godt lide den Racemosum, den har jeg ikke i min samling. Hyggeligt at datteren også var interesseret.

  SvarSlet
 9. Tak for dejlige stemnings-billeder. Sådan en kasse Clematis på øverste billede kunne jeg godt tænke mig :-)
  Ak ja, det er en del år siden jeg kunne lokke mine tøser med til sådan noget. Jeg håber at det kommer igen en dag :-)

  SvarSlet
 10. Tak for kigget, ville gerne selv have været der, men desværre skulle min mand bruge bilen på arbejde den dag, og det kommer trods alt i første række.

  Yakushimanum er en dejlig rhododendron, har den selv i haven. Den anden rhododendron kender jeg ikke, men den ser spændende ud :-)

  SvarSlet
 11. Glad for at høre at det lykkedes dig at komme ind!! Denne gang er det så mig der er lidt misundelig, da jeg kun kunne komme den sidste lille time, - og havde glemt at hæve kontanter i kampens hede... tjaaeee, hvor smart er det så lige? Den sidste rhododendron med det fine navn er godt nok flot - tillykke med den og de andre nye børn ;o)

  SvarSlet
 12. Hej Tim. Der maa vaere en form for virus i din familie, forst blev din kone smittet og nu din datter!! Maaske havesyge??
  Heldigvis er det ikke en farlig sygdom, og man har det heller ikke daarligt...ud over at man maaske lider lidt om vinteren:-)
  Spog til side, saa synes jeg, det er rigtig hyggeligt at kunne dele sine interesser med resten af faamilien. Maaske du kunne vise hvor du planter dine Rhododendron, saa vi kan se hvordan de tar' sig ud??
  Ha' en god weekend.

  SvarSlet
 13. Ja bare giv barnet skylden ;)

  Jeg kan godt se, at der er meget færre mennesker end i sommer. Her var jeg sydende rasende, inden vi kom til indgangen p.g.a. de manglende p-pladser og de uduelige søndagsbetjente, som skulle have dirigeret det hele.

  SvarSlet
 14. Ej hvor skønt Tim! Hvad fik du med hjem (bortset fra en god oplevelse?)

  Kh. Marianne
  Den Helbredende Have

  SvarSlet

Send en kommentar

Populære opslag fra denne blog

Et ikke planlagt haveprojekt

Projekt indkørsel

bagsiden af Have-medaljen - det uperfekte havemenneske