onsdag den 30. oktober 2013

The day after....

Og jeg slap heller ikke for den forbandede storm / orkan..... , og nok alligevel slap jeg billigt i forhold til mange af jer andre ;)

masser af grene fra min vandgran, og træet blev på sin plads :)
Rutsjebanen rev sig løs af skruerne
Og mine kære geoginer / dahliaer
Også her, og nu kan jeg godt begynde på at grave dem op desværre ;)
Og utrolig nok står de stadig !!! næsten helt uberørt..., og døren i legehuset skal dog lige have et par skruer og søm hist og her.

Jeg slap nok billig i forhold til mange andre !!

20 kommentarer:

 1. Det var godt nok slemt her i Odsherred, hvor jeg bor mellem Isefjorden og Kattegat. Mine to store, handicappede, men stadig smukke birketræer, som jeg skrev om som gæsteblogger hos Claus Dalby for et par år siden, måtte endelig lade livet. Orkanen vippede dem simpelthen op med hele rodklumpen og lagde dem ned langs jorden.
  Et par andre store træers rodnet vippede halvvejs op og må nu fældes, da de ved næste orkan kunne falde ud over vejen. Suk! Jeg er så ked af at miste mine træer.
  mvh
  Jytte
  www.danishknitdesign.com

  SvarSlet
  Svar
  1. det forstår jeg godt :( - det går desværre mange år inden du får store træer igen ;(

   Slet
 2. Her i Vestjylland slap vi helt utroligt billigt - der skete absolut ingenting.

  SvarSlet
 3. Håber ikke humøret er blæst helt væk. Naturen lærer os ting...

  Hjerteligst

  SvarSlet
  Svar
  1. ja.... og naturen kan til tider være en hård hund ;)

   Slet
 4. Hej Tim, her i Nordjylland slap vi billigt, så jeg er lettet. Heldigvis ser det da ud til, at dine skader er til at overkomme, jeg håber ikke der kommer flere storme, selvom de truer med endnu én i slutningen af næste uge! Uha.

  SvarSlet
  Svar
  1. ja... mine skader er overkommelige, trænger bare til en oprydning i haven, men alt det regn som vi nu får i de kommende dage gøre det næsten umuligt at gå i haven ;(
   - krydser nu fingere for at det var den sidste storm for denne efterår/vinter ;)

   Slet
 5. Vi slap også rimeligt, selv om der var gang i den. Mit lille vakkelvorne drivhus slap med et par knuste ruder, mens min søsters blev fuldstændigt knust! Men geoginerne er færdige, så jeg skal vist også snart ud at grave op.

  SvarSlet
  Svar
  1. Mit gammel drivhus slap helt uden skader :) :) - det må have været godt håndværk dengang (33 år gammel drivhus) - og lige så snart regnen er væk forventer jeg også at mine geoginer skal op :)

   Slet
 6. Selv dit drivhus slap for yderligere skader. Det var heldigt. Der er mange der har mistet deres i disse dage.
  Vores gamle birketræ knækkede mit over og lagde sig dels på taget af vores carport og dels i naboens have og deres børns gyngestativ.
  Så der er noget at få kørt væk de næste par dage.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det lyder surt.... og især hvis man holder af de kære større træer ;(

   Slet
 7. Hej Tim - dejligt at der ikke skete så meget hos jer. Det havde da været trist hvis der var sket drivhuset noget!
  Her i Skanderborg var det godt nok lidt vildt. Et par tagsten røg løs og flere krukker væltede og gik itu. Øv. Men så er det hele jo glemt, når der kommer en solskinsdag som i dag, hvor alt har vist sig fra sin bedste side :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. enig.... dog på nær solskinnet den mangler vi hernede... , og jeg var ellers meget bekymret for min drivhus, den har faktisk stor betydning for mig idet det har været mine kære bedsteforældres drivhus !!

   Slet
 8. Hej Tim.Ja! du er en af de heldige med dine småskader.
  Vi slap med to knuste ruder i drivhuset og otte tegl på vores lille mur.
  Og jeg tror da også du godt kan grave alle dine dahlia op.
  God aften Jette

  SvarSlet
  Svar
  1. takker jeg er tilfreds med mine skader ;) og håber / tåler ikke flere skader i haven ;)

   Slet
 9. Ja, jeg haaber saa sandelig ogsaa at finde mit sommerhus paa samme sted jeg forlod det i aar ! Fulgte stormen paa tv , oplevede den selvfolgelig ikke selv, men det saa godt nok barskt ud !

  SvarSlet
  Svar
  1. ja... stormen var slem, selvom jeg syntes den storm vi havde i 1999 var værre, for der var det mange skader her i det sønderjyske !! - håber da at din sommerhus har overlevet, jeg skal vel derover engang og have kaffen ;)

   Slet
 10. Godt i slap så billigt. Vi var også heldige - ingen skader her, selvom der i nabolaget var flere væltede træer.

  SvarSlet
 11. Hej Tim.
  Ja, det var godt I slap så billigt. Jeg plukkede alle de Georginer jeg havde i blomst, om formiddagen før stormen. Det gav til mange fine buketter. Heldigvis fik jeg plukket dem ind, selvom det var i øs-regnvejr. Mine Georginer væltede og knækkede også i stormen, så jeg gravede alle mine Georginer op i går. Så er det faktisk slut med buketter fra haven for i år.
  Håber det i øvrigt går godt i Sommersted. Ses vi på torsdag?
  Knus

  SvarSlet