de forsvundede billeder er dukket op !!!!!

Mystisk.... og hvordan de pludselig er dukket op igen har jeg sgu' ingen forklaring på ??? Pludselig var de på kameraet igen og i min dropbox på nettet ???? - og så først nu ??? hmmmm........ først squash i græskar og nu dette ???

Det drejer sig om billederne fra Tante Grøns have og Heides planteskole....

Så her kommer de......

Starter med Heides' Planteskole....
har du travlt når du skal på planteskole, så er det ikke her du skal komme, for her kræver det virkelig go' tid og ikke mindst skal man nyde denne oplevelse som følger med besøget her :)


roser :)


Og nu Tante Grøns have, ingen beskrivelse bare nyd billederne som taler for sig selv :)Kommentarer

 1. Hej Tim. Det var nogle gode billeder. Ja, det er forfærdeligt når teknikken strejker, men problemet hos dig løste sig vist! Sjovt at se billederne. Jeg har ikke været nogen af stederne, men har set mange billeder på bloggene rundt omkring og det ser jo meget spændende ud.

  SvarSlet
 2. Dejlige billeder.
  Tak for rundvisningen.
  Ha´ en god aften.

  SvarSlet
 3. Hvor heldigt billederne blev tryllet frem! Det er to utroligt skønne steder og jeg ser frem til en dag selv at besøge dem men indtil da er det skønt at se dine flotte stemningsfulde fotos.

  SvarSlet
 4. Tak for turen Tim. Du har ret, man skal da vist ikke have for travlt, når man besøger den planteskole, den ser skøn ud.

  SvarSlet

Send en kommentar

Populære opslag fra denne blog

Et ikke planlagt haveprojekt

Projekt indkørsel

bagsiden af Have-medaljen - det uperfekte havemenneske