murarbejdet færdig :)

i mandags (14 juli) gravede vi sokkel og i torsdags (17 juli) blev gulvet støbt, jeg har selv været i arbejdstøjet fra kl. 7.00 til 17.30 hver dag... sammen med håndværkerne...


 Jeg var sgú glad for at det var tørt i torsdags da betonbilen trillede igennem min have...
Håndværkerne startede på deres ferie igår, og jeg har kun en uge tilbage desværre til at holde "ferie" i og det er mere end tiltrængt :)


Kommentarer

 1. Sikke dog en ravage det byggeri fører med sig. Det bliver godt når tilbygningen er færdig og haven igen kan blive til have.

  SvarSlet
  Svar
  1. glæder mig helt vildt til bygningen er færdig :)

   Slet
 2. Mon ikke I skal på ture væk fra matriklen for virkelig at nyde ferien? Det bliver da sjovt at reetablere haven, når arbejdet er slut. Det kan sagtens være, at I får nogle gode ideer til forandringer.

  SvarSlet
  Svar
  1. allerede nu har jeg en del ideer til haven og det bliver rigtig godt når det bliver sat i værk :) - og selvfølgelig skal vi på udflugt her i sommerferien...

   Slet
 3. Hej Tim. Nu går det da fremad. Det må dog være hårdt her i varmen! Fortsat god arbejdslyst.

  SvarSlet
  Svar
  1. jeg takker, og varmen gør det ikke lettere for mig med oprydningen ;(

   Slet
 4. Hej Tim, jeg føler med jer, både hvad havens ravage angår, og trætheden efter hårdt arbejde. Hvis muligt skal I da tage væk et par dage, ellers ender man bare med at lave lidt her og lidt der, men det kender du sikkert godt.
  Henrik

  SvarSlet
  Svar
  1. takker.... men jeg bliver nok tvungen til at bide i det pissesure æble og komme igang med at jævne lerjorden ;( inden tømrerne kommer :)

   Slet

Send en kommentar

Populære opslag fra denne blog

Et ikke planlagt haveprojekt

Projekt indkørsel

bagsiden af Have-medaljen - det uperfekte havemenneske