fredag den 11. januar 2013

Havemessen I Odense del 1

Nu til den store dag i Odense som jeg har lovet at give et resumé fra.....

Jeg har virkelig set frem til denne dag, selvom jeg kun er "gæst" og ikke har mulighed for at købe diverse planter, ting og andet godt til haven !!!! Måske også godt nok, ellers ender det bare med at konen tager dankortet fra mig !!!!!  ;)

Jeg var i Odense omkring kl 9.30, og havde forventet at bruge masser af tid på at finde en parkeringsplads, men til den store forundring var der masser af plads, eller nærmere sagt var der omkring KUN 30 biler på parkeringspladsen og nede ved indgangen var der ikke en sjæl ???? havde ellers forventet at skulle stå i kø !!
 - Jeg listede ind og fremviste min billet som jeg havde printet ud fra fagmessens hjemmeside ganske GRATIS... og kom ind selvom jeg kom der som privat person, så det er INGEN problemer med at komme der som "gæst" på denne spændende messe :)
 Som i ser var der masser af plads på gangene...
 Mange af billeder måtte jeg tage i smug... næsten da... for det var sgu' ikke alle som var interesseret i at få deres produkter lagt på nettet, eller i det hele taget få produkterne omtalt ??? Det lyder lidt mærkeligt ??? så hvordan de vil få deres produkter solgt videre - vidnes ikke ??? når man ikke må vide at de findes på markedet ????
 De seks hotensia-søstre !! Alma, Bella, Dorthea, Clara, Elisa og Frida
 Disse to billeder er lige lovlig "tøset" for mit vedkommende - sorry

 Som det ses desværre var det laaaaaaaaaaaangt mellem besøgene om formiddagen, men senere på eftermiddagen hjalp det lidt med flere folk men stadig ikke for mange ???, enkelte som jeg snakkede med mente at finanskrisen stadig bider hårdt ved planteskoler og blomsterhandler desværre - trist... 

Jeg fik hils og snakket med andre dejlige blog-kendte personer, som er Marie-Louise fra "den frodige have" og vores allesammen's bloggæst Anne Marie fra Lønbæk Planteskole, planteskolen med de sjældne spændende planter :)

 Og nu til en ting som fik mig til at tabe kæben på gulvet ???
Da jeg kom hjem til det sønderjyske ved kl. 15.30, var det kun Niklas (min søn på 10 år) hjemme, han sad som sædvanligt ved Playstation og spillede i stuen. Jeg gik ud i køkken med mine poser de diverse plante-brochurer, havemagasiner og andet godt fra messen. På køkkenbordet stod en meget pæn blomsterpakke og deri lå en hvid kuvert ??? Og da lige skulle have sko og jakke af spurgte jeg Niklas af hvor fanden kom den blomsterpakke fra ??? Han sagde at den stod ude ved fordøren, og han så lige et glimt af en rød bil som kørte !!. Nå..... tænkte jeg, er det nu til konen fra mine forældre eller svigerforældrene - det er før sket !!!
 - Så skulle jeg lige se hvad det stod på kuverten, og der stod..................... TIL TIM  
 Og i kortet ............
Dette drejer sig om Malene fra "Lad romantikken blomstre" og så tabte jeg bogstavligt kæben på gulvet med et brag.....

Tænk !!! at jeg har betydet så meget ??, bare fordi vi kom tilfældigvis til at sidde ved siden af hinanden ved et foredrag !!!  
Men..... jeg er dæl´me rørt ;)  

TAK...  Malene, det var meget sødt af dig, og der er altid plads i bilen til dig :)

og lige et nærbillede af blomsterne....

go' Weekend
 del 2 indlæg, fra messen kommer snarest,
som handler om en skammel og brusetabletter !!19 kommentarer:

 1. Tænk at gøre så meget godt uden at vide det :) Vi andre vidste det godt, for Malene har nemlig skrevet det på sin blog.
  Det er supergodt, at du har fået Malene med, for at blive blogger er jeg sikker på har gjort en stor forskel for Malene.
  Du havde fortjent gaven, det fremgår tydeligt af kortet.
  Tak for referat fra messen.
  Mojn Tim

  SvarSlet
  Svar
  1. Takker for de søde ord... , jeg advarede ellers hende mod os bindegale haveblogger ha..ha.., men det er da godt at hun er kommet med på vognen :)

   Slet
 2. Det var rigtig sodt af Malene, men du har helt sikkert betydet mere end du regnede med, og det er bare fantastisk at hun har gjort det bekendt for dig paa saa spontan vis. Ha' en god weekend.

  SvarSlet
  Svar
  1. jeg takker, ja... jeg er stadig "høj i hatten" over det - det lunede sgu' virkelig meget :)

   Slet
 3. Tak for dit fine indlæg om messen.
  Sjovt at 'støde'ind i dig lige da vi var kommet indenfor.
  Din luskede måde at komme på, så kunne det jo kun være dig:o)..... Og der var jo næsten ikke andre!
  Der plejer at være flere gæster/kunder, men hvert år lukker flere havecentre/planteskoler. I år gik en af DK's største engros planteskole konkurs(Salling planteskole).
  Jeg ledte efter nyheder, men det var småt med dem. En enkelt var dog med:Ribes Fourberry: velduftende busk med gule blomster og spiselige bær.
  Da jeg er så lille, kan jeg ikke købe den engros, men så hitter jeg den hos Haveoasen,Herning. De har altid det nye.
  Sidst på dagen kom flere mennesker, der skulle hjælpe med at pakke sammen. Nogle køber en hel stand med rabat.
  Der var en del nye udstillere og en del gamle var væk.
  I august er der en igen en åben messe på Langeskov, men mest med planter,ikke så tøset.
  Hilsen
  Anne Marie

  SvarSlet
  Svar
  1. åååhhhh... tak..tak... kom luskende hhmmm... total griner :),, men som du selv siger var der ikke mange besøgende desværre, men godt nok for det, var det jo' masser af plads til os :)
   - og du har ret med de virkelig hårde tider for havecentre/skoler og ikke mindst blomsterhandler, jeg har en rigtig go' ven som arbejder indenfor blomsterverden og han siger det samme, det er desværre store økonomiske problemer mange steder i denne branche...
   - Desværre tror jeg at en stor del af skylden skyldes de store forbandede (undskyld bandeordet) storcentre så som Bilka, Føtex og lign. som æder en stor del af den levebrød som planteskolerne ellers skulle leve af. Jeg køber KUN de planter i Bilka og lign., som mine lokale planteskoler IKKE har på lageret eller kan skaffe.
   - Jeg giver gerne et par kroner ekstra for planterne hos mine lokale planteskoler (5 stk ialt)- så sover jeg bedre om natten !! Bilka skal nok overleve !! men det er værre med de små planteskoler..
   - Den der åben messe på Langeskov lyder da meget interessant :) fortæl... fortæl.....

   Slet
  2. Little bit off topic ...but Salling Planteskole A/S is "up an running"

   Slet
 4. Det er altid hyggeligt at hilse på dig. Jeg lagde særligt mærke til det nye plantelys fra Nelson Garden - og varmemåtten. Dét ser jeg frem til at tage i brug meget snart - helst i morgen! (Men jeg har ikke noget såjord, når det fryser!)

  Det er så skønt, når der pakkes sammen på den sidste dag, for så kan man få lov at købe lidt til ekstra gode priser. Jeg var lige et smut forbi Italian Gardens for at få en kumquat og en camellia med hjem - big size, naturligvis ;)

  Og atter en gang hyggeligt at snakke med dig - og vi ses den 29. januar. Jeg VIL altså høre det foredrag...

  SvarSlet
  Svar
  1. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

   Slet
  2. Og det er mig som takker :)
   Jeg river mig selv i håret over at du har købt planter hos ItalianGardens øv...øv.... jeg sukkede mange gange over de dejlige planter som de havde med, de var dæl'me flotte... og især over de dejlige store krydderurter som de havde...
   - næste år misbruger jeg min vens cvr-nummer og går løs i herlighederne ;)
   - og jubiiiiiiii.... jeg har lige fået udgangstilladelse af konen til foredraget den 29 januar, jeg håber ikke at du får problemer med at komme til foredraget ;)

   Slet
 5. Tak for et fint referat Tim. Meeen vi opfordrede vist også ret kraftigt til det, er jeg klar over!
  Ja Malene har omtalt dig i rosende vendinger, så vi vidste godt, hvad du havde i vente! Det er et smukt brev og nogle fine planter hun har tiltænkt dig. Det er da velfortjent. Dejligt når man rykker sammen i bilerne derude i blogland og giver plads til en mere.....
  Så godt gået, skal også lyde herfra!

  SvarSlet
  Svar
  1. ja... i pressede mig på det groveste "griner"...
   - Gaven varmede virkelig, og selvfølgelig skal vi haveblogger holde sammen og hjælpe hinanden :)

   Slet
 6. Dejligt at starte ugen med!

  Hjerteligst

  SvarSlet
  Svar
  1. helt enig...
   så er linjen lagt for en go' uge, hvis det da ikke var for det hvide djævlenskab som ligger udenfor ;)
   - må vi så snart be' om noget forår ;)

   Slet
 7. Skøn blomsterpakke.
  Det var sødt af Malene.
  Efter billederne at dømme ser det da ud til, at det har været en spændende havemesse.
  Ha´ en god dag.

  SvarSlet
 8. Hej Tim.Dejligt indlæg.Og skønt som vi havebloggere kan hjælpe hinanden.Jeg har meldt mig som fast læser af din blog.Jeg "holder" også vores lokale planteskole oppe,selv om den nogle gange har lidt pebrede priser.
  Ser frem til at læse mange dejlig indlæg fra dig.
  God snekold dag Jette(mit lille gods)

  SvarSlet
 9. Hej Tim.
  Nu fik jeg også endelig set dit indlæg. Hvor er jeg bare glad for, at du blev så glad for min blomsterhilsen. Du skal vide jeg mener hvert et ord jeg skrev.
  Tak for billederne fra messen, det var dejligt at høre lidt om hvad jeg gik glip af, nu hvor jeg ikke kunne komme med dig denne gang.
  Glæder mig meget til du kommer forbi på lørdag, det bliver hyggeligt:-)
  Knus Malene

  SvarSlet
 10. Hei
  jeg skriver fra Sverige og har et hagesenter der, og har vært kunde hos Salling i flere år. Nå har jeg ikke fått noen bekreftelse på mine ordrer og har nå sett hos deg at de er konkurs ? Det er jo merkelig at de ikke gir beskjed om dette. Er det noen her som vet om de skal drive videre eller om den blir helt nedlagt ? Jeg finner ikke noen opplysninger og deres hjemmeside ligger nede.

  SvarSlet
 11. Individuals who function out bodily are certain to see
  swift results. Chiropractic Friendswood TX are outfitted with modern-day day and
  state-of-the-art instruments.

  Feel free to surf to my webpage :: flex Mini Review

  SvarSlet