Havemesse i Odense - del 2


Ved nogle af standerne blev jeg som det første spurgt om fra hvilken planteskole jeg kom fra og det næste spørgsmål var typisk om jeg var indkøbsansvarlig ??? Og jeg måtte svare nej til begge spørgsmål !! dermed var jeg MEGET uinteressant  for enkelte udstiller...
 - Selvfølgelig var messen beregnet til "business to business" , MEN !!! hvis man giver et dårligt indtryk til evt. slutbrugere kunne det godt give "negativ" effekt i sidste ende :( 

Men sådan var det gudskelov ikke alle steder, Eksempelvis kan jeg nævne.......

Da jeg så dette skilt med brusetabletter ??? blev jeg sgu´ lidt nysgerrig, min første tanke var om planter også kan få hovedpine ??
 Men nej... det er plantenæring i pille-form !! En venlig og meget imødekommende konsulent fortalte med glæde om dette produkt som er nyt på markedet. Og i deres interessant produktkatalog står der følgende om denne nyhed....
Brusetabletter, nyt, innovativt produkt, der er perfekt at eksponere, og som er nemt at anvende.
Let at placere, så den giver hurtig omsætning og god indtjening. Et produkt, der med den rette placering kan give mersalg. Let at transportere hjem, enkelt dosering, intet spild og smukkere planter. 1 rør indeholder 20 tabletter .

Det er vel rigtig nok ?? At slæbe store gødningssækker med hjem, og få dem gemt af vejen i hjemmet kan til tider være lidt af et kunstværk !!! 
 - Det er ingen tvivl om at disse tabletter er en skridt i den rigtige retning for fremtiden :)    
Og heldig som jeg var fik jeg lidt "smagsprøver" med hjem. 
1 tablet til 2 liter vand hvor let kan det være..
Det burde have navnet "plantegødning for dummies"

 Af andre spændende nyheder hos Hasselfors....
Drivbænk på ben i hvid farve... , mon ikke at den kunne være perfekt til evt. persille, basillikum, salvie og andre spændende krydderurter og have den tæt oppe ved indgangen til huset ? og især til den travle familie hvor der til tider skal gå stærkt med at få lavet mad ???
Plantereol, med den elegante reol kan du nemt dyrke små planter, uden at det fylder for meget. Bemærk også plantelampen helt til venstre :)


En Skammel !!!!
Tænk at opfinde den dybe tallerken IGEN..... og få succes med det !! , og i dette tilfælde med en skammel, og mit første øjekast var ren og skær:  NÅ........... og hvad skulle så være interessant ved denne skammel ?? udover farven ??.
Det var så her jeg mødte Marie-Louise fra "Den frodige have", hun beordrede mig "ned på skamlen" og må erkende at jeg blev positiv overrasket :) En go' og behagelig vippeskammel kan både bruges inde og ude i haven. !!
 - Den burde jeg overveje at anskaffe, jeg tror også at børnene herhjemme bliver vilde med den :)

OneLeg skriver også....
På den unikke buede fod kan du vippe og rotere, hvilket giver en stor og praktisk arbejdsradius uden at belaste ryg og knæ.
Skån dine knæ og ryg, drop knæpuden, kom op og sid på en OneLeg skammel.
Smart og unik skammel til arbejde i gulv- og jordhøjde, eller som en let og sund ekstra siddeplads for børn og voksne, f.eks. ved sofabordet eller på børneværelset.

Marie-Louise har den også til salg i webshoppen som der er en link til i venstre side, eller også kik forbi på OneLeg's hjemmeside.. (klik på skammel nedenunder)

 
  
Forsat go' weekend...
og næste og sidste indlæg fra messen 
bliver om nye æbletræer :)

Kommentarer

 1. Du skulle have præsenteret dig som superhaveblogger. Tror du ikke, det ville have givet dig VIP behandling?

  SvarSlet
  Svar
  1. Og nu til det utrolige ???? Det var desværre ikke mange som har hørt om folket "haveblogger", vi er desværre lidt mere ukendt end først antaget ;(

   Slet
 2. Mange spændende nyheder. Den skammel kunne jeg da godt finde på, at købe. Jeg kom til at tænke på min svoger, der er brolægger. Man sidder virkelig godt på en brolæggerstol og de koster i omegnen af 1.500,-- kr, så mon ikke den vil være noget billigere i anskaffelse.
  Godt du var på messe for os!!

  SvarSlet
  Svar
  1. Prisen ligger omkring 300 kr. for stolen, og den kan virkelig anbefales, og MP Havedesign har den i webshoppen ;)

   Slet
 3. Sjovt at se hvad du så på messen! Og Marie har da ret: En haveblogger må være en vigtig person på sådan en messe :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. selvom at havefolket var "ukendt" på messen, var de alligevel meget interesseret i at høre om hos ?? , allerede nu har jeg fået lidt feedback fra enkelte udstillere som har kikket forbi på min blog :)

   Slet
 4. Jeg var til et tøjbytter party, hvor vi kom til at tale om have. Min brors kæreste nævnte, at jeg havde en blog, og da jeg nævnt navnet, var der flere der sagde: Gud er det dig!! Så jeg følte mig helt som en berømthed!!
  Der er flere der læser med end vi lige regner med!

  SvarSlet
  Svar
  1. det er da dejligt at høre, tror også selv at der er flere have-interessere som falder forbi blogverden :)

   Slet
 5. Jeg overvejede at tage afsted, men må indrømme at Formland-messen i februar trækker mere. Er det ikke også en ny messe? Men man skal jo selvfølgelig starte et sted. På Formland må vi ikke tage billeder, de er vel bange for industri-spionage, selvom jeg ikke helt forstår det. Det er jo varer, vi alligevel kan se i butikkerne inden for kort tid.
  Så dit billede fra Rosenbuens stand, der har vi også handlet skønne jernting.
  Hvis jeg kan snige mig til det, vil jeg prøve at tage et par hurtige snapshots på messen, der er meget fint at se på.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har også formland i tankerne, men må lige se hvordan mit skrivebord på arbejdet ser ud til denne tid.

   Slet
 6. Fagmessen for havecentre er ikke en ny messe, hvis det var den, du tænkte på. Og så hedder Formland-messen fra i år UP.
  Hvis man spørger den enkelte udstiller, kan man sikker godt få lov at tage billeder - det har jeg da i hvert fald endnu aldrig fået nej til.

  Hvis du, Tim - eller andre havebloggere - tager til Herning /UP-messen, så vil jeg da være glad for endnu et visit. Jeg er denne gang med hos GardenGirl i hal K. Ses vi?

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg forventer at kikke forbi, hvis mit arbejde tillader dette, og ses vi ikke allerede i Otterup til foredrag ???

   Slet
  2. Så kigger jeg forbi ;-) Ja, det er UP i år - glæder mig til at se, hvad der rører sig.

   Slet
 7. Hej Tim.Den lille stol lyder da genialt.og det samme gør den lille gødningstablet.Ja! der kommer hele tiden noget nyt på market.Godaften Jette

  SvarSlet
 8. Hvor lærer og ser du dog meget nyt på messerne.
  Der har hel sikkert været en god varme i lokalet.

  Jeg stod på Brørup marked og frøs med anstand.
  Ha` en dejlig søndag aften.

  SvarSlet
  Svar
  1. det var dejligt lunt i hallen :) hæ..hæ..

   Slet
 9. På Odense-messen mærker man tydeligt at det er de samme firmaer der møder de samme kunder hvert år. Lidt nye dukker da op og gamle lukker. Førhen var den helt lukket for slutbrugeren. Jeg skabte mig hvert år over det tåbelige i at holde en udstilling for de indviede. Alle nystartede kunne ikke komme ind. Man skulle da inviteres!!
  Det er lempet en del. Vi tog en masse fotos på standene uden vrøvl.
  Åse Hviid kendte ikke haveblogs, men sønnen gjorde.
  Planteskolefolk er meget konservative mht.netværk.
  Hilsen
  Anne Marie

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja... og var ellers plads nok til mange flere besøgende, og det var godt at du kunne brokke dig så de blev mere åbne overfor andre besøgende :)

   Slet
 10. Det var dejligt med lidt god reklame for den etbenede stol :) Jeg har nemlig haft kig på den. Den vil være god at luge fra, tænker jeg, så skåner man nemlig ryggen. Ellers nogle spændende reportager du er kommet med :-)
  Havelige hilsner
  Rose

  SvarSlet
  Svar
  1. jeg takker, det er sgu' en dejlig stol selvom at den for mit vedkommende kunne være lidt "tøset" ;)

   Slet
  2. Den fås da ellers i mange farver - også nogle, der bestemt ikke er tøsede ;) kære Tim.

   Og jo - vi ses i Otterup! Hvad skulle man ellers lave på sin fødselsdag, hvis ikke det skulle dreje sig om have???

   Slet
 11. Tak for læsningen (nappede lige begge afsnit...fint lille afbræk fra febrilt barn...). Sad og undrede mig over de "krukker", der hverken var imødekommende eller ville have stand fotograferet. Troede havefolk over én kam var lidt mere rummelige end det! Men godt der var venlige mennesker også...

  Dejlig dag fra
  Katinka

  SvarSlet

Send en kommentar

Populære opslag fra denne blog

Et ikke planlagt haveprojekt

Projekt indkørsel

bagsiden af Have-medaljen - det uperfekte havemenneske