Blogtræf hos Lad romantikken blomstre

Et blogtræf er noget af det hyggeligste man kan komme til, her kommer der altid glade mennesker som deler den gode passion for haveinteressen :)
 - Og i dag ingen undtagelse, turen gik til Hjerting i nærheden af Rødding her i det gode sønderjyske "bøhland" - nærmere sagt hos Lad Romantikken Blomstre alias Malene...
 - Jeg har taget en del billeder fra hendes dejlige have, og især hendes stier er jeg meget begejstret for :)

Og her kommer alle billederne derfra... Og tænk lige på, at for et par år siden var det kun græs i det hele - og nu !!!!!!!!!!!
 Og selvfølgelig var Celina med på turen :)
 Dejlig havestemning
 Jeg er bare vild med lidt blanding af gamle fliser og natursten :)
 Drivhuset bliver her hovedsageligt brugt til hygge :)


 Her snakkes på et meget højt haveniveau ;) - og det var hyggeligt...
 Vagthunden Molly
 Her kan man lige skimte navneskiltet på rosen :)
 Roser nærstuderes af Gitte "Majas arv"

 Hans Jørgen (gemalen til Mit grønne univers), Isabella (Malene's datter) og Malene (haveværten, Lad Romantikken blomstre)
 Dæl'me nogle flotte roser :)
 Min trofaste blogtræf - makker Celina (min datter) med Hans Jørgens legetøj...
 Bemærk de fine fliser med bladaftryk :) - nydeligt...
 dejlig sti,,,
 Selvom at haven var tætpakket af dejlige blomster m.m. så var der også plads til en trampolin, som Celina lige skulle prøve af...

 Et ægte sønderjysk kaffebord...
 Jeg beklager alle de billeder med stierne, men som tidligere nævnt så kan virkelig godt lide den stil...
 Celina, Molly og Hans Jørgen

Celinas billeder
Hun skulle lige låne min mobil, for det var lige nogle blomster hun gerne ville fotografere, og her kommer hendes billeder...
Bueskydning..
Efter at jeg har fortalt lidt om Pernilles (min store datter) bueskydning, så vil jeg da lige vise lidt billeder af hende og af Niklas (min søn) som også dyrker lidt bueskydning...
Her er Niklas, han dyrker også bueskydning, når han har tid til det...
Pernille, hun er meget mere seriøs end Niklas, og det var hende som var til 3D storsamling i dag for at lærer noget fra tidligere landsholdsskytterne...

 Ja.... den er go' nok, skudt fra 12 meter.... (Pernille)

Fortsat go' aften :)

Kommentarer

 1. Hej Tim
  Tak for turen i Malenes have, godt I var nogle stykker, det er altid hyggeligt. Stierne i Malenes have er virkelig flotte, dem har hun arbejdet meget på, har jeg set i hendes indlæg. Det er nu ikke Jette, men derimod hendes søster Gitte på billedet.
  Mojn

  SvarSlet
  Svar
  1. mojn do...
   Ja.. selvfølgelig er det Gitte, jeg har lige sovet ved skrivning af dette indlæg ;)
   og TAK for du lige gjorde mig opmærksom på det...

   Slet
 2. Godaften Tim.Hvor ville jeg gerne have været med til blogtræf.Og som Lisbeth så rigtig skriver er det jo min søster Gitte fra Majas arv på billedet.
  Malenes have har bare gennmegået en fantastisk forvandling de sidste år.
  Hyggeligt at have datteren med til blogtræf.Og bugeskydning lyder da som en spændende hobby.
  God aften Jette

  SvarSlet
  Svar
  1. ja,,ja,,, jeg ved det UNDSKYLD... det er hermed blevet rettet.... enten havde jeg sovet der eller haft lidt for mange tanker i hovedet i dette øjeblik...

   Slet
 3. Tak for sidst, det var hyggeligt :-)
  Jeg har som dig, også en svaghed for Malenes stier. Jeg er vild med natursten, og de bløder godt op på det hårde/kolde look betonfliser har. I en romantisk rosenhave, som Malenes, er det næsten et must med stier, hvor der undgår natursten. At det er forskellige typer sten/fliser rundt omkring i haven, gør kun det hele mere charmerende.

  SvarSlet
  Svar
  1. nemlig... jeg kan bare ikke få nok med natursten i haven..
   - Malene er sluppet godt fra med stierne, for de passer perfekt til hendes have..

   Slet
 4. Hej Tim, åhh hvem der bare kunne have været med. Tak for nogle super gode billeder ag Malenes stier, dem håber jeg at kan gøre hende efter :o) De er bare så flotte.
  Skønne billeder af dine dygtige unger :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. takker... ja.. hendes stier har også givet mig nogle "dumme" idéer :)

   Slet
 5. Hej Tim. Mange tak for idag, det var rigtig hyggeligt. Dejligt du har fotograferet stierne, for jeg fik vist snakket mere, end taget billeder. Sjovt som det nogle gange forekommer. Håber vi render sammen igen i løbet af sommeren. :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. mojn Friis
   jeps... der blev snakket en del og det var fan'me hyggeligt, og sådan skal et blogtræf være :) :) Og jeg håber at vi ses snarest igen :)

   Slet
 6. Tak for sidst, totalt hyggeligt :)
  Jeg var også begejstret for Malenes stier og belægning, ja for hele haven, såmænd. Det er vildt at tænke på så meget arbejde hun har lagt i den, så flot.
  Celinas billeder er også flotte, kommende fotograf, måske?
  Du har nogle dygtige børn :)

  SvarSlet
  Svar
  1. selv tak - det var hyggeligt :)
   Malenes have er utrolig flot, jeg er overrasket over HVOR MEGET det er sket siden dengang jeg var der for første gang.. så hatten af for Malenes arbejde...

   Slet
  2. Celina elsker at være med til blogtræf, og hun snakker allerede nu om hvornår vi skal afsted igen :) :)

   Slet
 7. Jeg er lige så vild med stierne som dig. De er bare flot lavet med et miks af forskellige sten. Meget romantisk til en romantisk have. Passer perfekt til alle de skønne roser. Det er så hyggeligt at Celina er med. Hun skal nok blive en havenørd som os andre. Flot skudt af din datter.

  SvarSlet
  Svar
  1. mojn Gitte
   tak for sidst :)
   Celina elsker at deltage sammen med havebloggerne, fordi hun syntes at de er så hyggelige at være sammen med :)
   - Malenes stier giver en god ro og harmoni sammen med roserne :)

   Slet
 8. Hej Tim

  Det ser rigtig hyggeligt ud, og sikken imponerende stier ja-
  Det er flot på 12 meter!

  Ha en dejlig ny uge

  SvarSlet
  Svar
  1. mojn Karsten
   ja... det var megahyggeligt :) :) Du SKAL prøve at deltage ved en af de gode blogtræf engang... du vil ikke fortryde det ;)

   Slet
 9. Hej Tim. Dejlige billeder som tydeligt viser, at I havde en skøn dag i går. Malenes have er bare så flot, jeg kan også godt lide stierne og alle roserne. Dygtige børn du har, flot skudt :-). Mange hilsner Mette

  SvarSlet
  Svar
  1. mojn Mette
   takker for roserne, ja.. det var et dejligt blogtræf :)

   Slet
 10. Flot, flot have med mange farver (roser ), rigtig hyggelig ser det ud ! Stierne er ogsaa lige min stil .

  SvarSlet
  Svar
  1. mojn Jane
   takker ... ja stierne er virkelig flotte :)

   Slet
 11. Beautiful! The path looks familiar, in the way that paths do.

  SvarSlet
 12. wauuw sikke med roser - det må være herligt at gå rundt der på de fine stier og snuse.... og sikke I hygger :)

  SvarSlet
 13. Hej Tim.
  Tusind tak for sidst og ikke mindst tusind tak for alle "roserne".

  Ja, jeg drømte jo også om sådan nogle fine stier med pigstensbelægning, men samtidig er det vigtigt hos mig, at det dels er bredt nok til en trillebør og til at to personer kan gå sammen og se på haven, mens man snakker. Så bredden må ikke bliver smallere hos mig. Det er én ting. En anden ting er, at jeg jo har hoftedysplasi, så derfor er det også vigtigt her hos mig, at det er jævnt at gå på.

  Jeg har været så heldig, at jeg har fået alle betonfliserne foræret af to forskellige naboer og markstenene har jeg hentet hos to forskellige bondemænd længere ude af vejen, her hvor jeg bor. Så stierne har ikke kostet mig andet end belægningssand/grus og en masse hårdt arbejde.

  For det ER hårdt arbejde. Først har jeg gravet græs væk, så har jeg kørt sand på. Så har jeg haft lånt en pladevibrator, og så har jeg lagt betonfliserne..... og lod du så også godt mærke til, at jeg havde lavet sildebens-belægning rundt om mit runde bed, OG at det er gået op med fliserne? Det var så nok mere held end forstand, men godt ramt, ikke sandt?!

  Når det kommer til selve pigstenene, skal du bruge i millionvis af sten. En trailerfuld fyldes nemt, men tager en EVIGHED at lægge, for det er et puslespil. En hel trailerfuld giver desuden maks 2 meter sti, når der som her kombineres med betonfliser. Derfor måtte jeg også have fat i nummer 2 bondemand, fordi den første efterhånden fik udsolgt i sten!

  Jeg var så naiv, at jeg troede jeg kunne lave stierne på 6-8 uger, hvis jeg arbejdede intensivt på dem. Men der var også et liv ved siden af, der skulle passes, fx. Camillas bøjletandlæge-besøg og Simone fik kyssesyge, lige da jeg var startet, og det varede faktisk næsten et halvt år for hende....... Så 20 TYVE uger senere kunne jeg ENDELIG lægge den sidste sten. I 20 uger havde jeg følt mig som en stendame, mere end som en blomsterpige! Faktisk var det ikke spor sjovt længere til sidst, faktisk ikke den sidste halvdel af tiden, hvis jeg skal være helt ærlig.

  MEN resultatet er blevet FANTASTISK og måske endnu bedre end i mine drømme. Så her på den anden side, er jeg bare VILDT glad, fordi jeg gik til projektet med krum hals.

  I sidste uge fik jeg lavet pigsten rundt om mit Asketræ og i forbindelse med stien fra vejen til havelågen, og det tog mig kun to halve dages arbejde. Så nu er jeg ved at samle mod til endnu et pigstensprojekt i min have, nede på stien med New Dawn rosen, helt nede i bunden af haven. Jeg tænker det bliver et efterårsprojekt.

  Det er gået meget mere fremad de sidste 3-4 år med haven, end det gjorde de første 3-4 år vi boede her. Så man kan selvfølgelig også se på haven, at den virker som genoptræning for mig, og derfor bliver udbyttet af min "træning" større og større.

  Dejligt Celina havde lyst til at komme med, det nød alle vi voksne, og ikke mindst Isabella rigtig godt af. Isabella snakker stadig om den store pige. Hun hyggede sig meget med Celina. Og hvor er hun da bare go' med et kamera, sikke flotte billeder.

  Kan jeg få dig til, at sende en mail med dine flotte billeder til mig? Jeg tænker jeg vil samle alle billederne fra i søndags i en mappe og få nogle af dem op i glas og ramme.

  Tak for endnu en rigtig dejlig dag, og TUSIND tak, fordi du introducerede mig for hele denne skønne blogverden.

  Det er da helt vildt så store Nichlas og Pernille er blevet, hold op hvor går det bare stærkt.
  Pernille er super sej, jeg fatter ikke engang hvordan det kan lade sig gøre!!!

  Knus og kram
  Malene

  -Og husk at hilse din søde Celina.

  SvarSlet
 14. Hold dog kæft mand, en kommentar jeg har fået remset op til dig. Py, god læselyst;-) !!

  SvarSlet

Send en kommentar

Populære opslag fra denne blog

Projekt indkørsel

Jeg hader at indrømme det - Vækstlys

bagsiden af Have-medaljen - det uperfekte havemenneske