tirsdag den 31. oktober 2017

Tims plantetips nr 10 - forlæng urtersæsonen

Når jeg har købt en potte med persille i foråret, så har jeg skam en forventning om at den holder resten af året indtil frost og sne sender persilleplanten til de evige urtemarker ;)
 - Løbende af efteråret plejer jeg gerne at høste en del til at fryse ned, så vi i det mindste altid har persille i huset....
 - Og der er også mulighed for at forlænge muligheden med at hente det i haven som vises her i videoen :) og kun hvis i har et drivhus ??

Løsningen kan også bruges på andre urter fra haven :), og jeg plejer også at lave samme nummer med purløg, og brug gerne samme jord som den de gror i nu :), eller bruger du planteskolejord ?? så vær varsom med gødningsindholdet !! der er en lille risiko for at persille kan gå i blomst med pludselig varme og gødning i drivhuset ;)

Husk lyd på videoen :)

Så hermed bliver drivhussæsonen forlænget lidt mere :) 

Persillerækken som i ser i videoen, er den samme persille som blev sat i foråret som ses i nedenstående video :) det var endda min første plantetips video ;)

6 kommentarer:

 1. Hej Tim

  Jamen ja, det er jo nogen fornøjelige tips!

  Og så er du da egentlig super på kamera!

  Ha en dejlig aften

  SvarSlet
  Svar
  1. mojn Karsten
   jeg takker, men jeg føler mig stadig som en luset amatør (griner)

   Slet
 2. Hej Tim
  Et super godt tip
  frisk persille smager bare bedre.
  Jeg har faste bede i drivhuset og her planter jeg mange persille planter for væksten bliver langsommere om vinteren
  Ha' en god aften

  Mvh Kjeld

  SvarSlet
  Svar
  1. mojn Kjeld
   dejligt at læse, men desværre har jeg ikke plads til meget persille i drivhuset om sommeren pga. lidt for mange tomatplanter ;) - men her til efteråret og vinteren er der til gengæld rigeligt med plads (griner)

   Slet