fredag den 8. november 2019

Foredrag x 2 den 4 november

I forbindelse med mit arbejde, var jeg på HI-Messe i Herning som gæst, og der fik jeg muligheden for et lille foredrag med selveste Chilli Claus og samme aften ved min ynglings foredragsholder Anne Marie fra Lønbæk planteskole.
 Chilli Claus fortalte lidt om hvordan det hele startede med hans chilivideoer m.m. og derefter var der nogen af tilskurerne som var med i en lille konkurrence med Chilli smagning - og nej.... jeg var ikke deriblandt... og det var ikke alle som havde det godt derefter....
 Og jeg fik lov til at snappe en chilli med hjem fra Chilli Claus's samling, og dette skulle være en chocolate scotch bonnet og jeg var mest interesseret i frøene...

The end of the road.... med Anne Marie's gode foredrag

Utallige gange har jeg været til disse hyggelige foredrag, og jeg har nydt det hver gang.... og denne gang købte jeg ikke noget... men har et par stykker i tankerne fra dagens liste som jeg lige skal have kigget nærmere på :)
 - Men !!! nu er det slut... hun stopper nu med de gode foredrag, hun vil nu koncentrere sig om planteskolen derhjemme og vi må nu komme op til hende hvis vi vil høre mere om de spændende planter...

go' weekend

8 kommentarer:

 1. Jeg har aldrig været til foredrag med Anne Marie, men jeg har besøgt hende flere gange, det er en oplevelse hver gang, og jeg kan nå færgen hjem igen, fordi det er om dagen. Så der vi kun få tilhørere og meget at kigge på.

  Mojn

  SvarSlet
  Svar
  1. tjaaa. jeg må bare tage mig sammen, og så se at komme afsted derop for at besøge hende...

   Slet
 2. Hej Tim

  Alletiders med foredrag - eksperter der i praksis ved hvad de har med at gøre!
  Den lille flotte chili ser skræmmende stærk ud...

  Ha en dejlig weekend

  SvarSlet
  Svar
  1. nemlig... 2 eksperter på hvert deres område :)

   Slet
 3. Dejligt når man kan kombinere job og fritidsinteresser :-)
  Jeg er ikke så begejstret for chillier, men Anne Marie har jeg hørt flere gange. Jeg kan godt forstå at det bliver for meget med foredrag og planteskole, så må vi jo besøge hende.
  Med venlig hilsen
  Lene Bedstemorshave

  SvarSlet
  Svar
  1. mojn Lene
   tjaaaa... det er nok ingen vej udenom, at vi skal besøge hende engang til foråret ;)

   Slet
 4. Jeg er også meget begejsteret for Anne Marie. Har hørt hende et par gange eller tre - og har flere Anne Marie-planter i haven.

  SvarSlet