ferie billeder fra det nordjyske

Er lige kommet hjem fra det nordjyske, vi har været på ferie i Ajstrup, hvor vi har lånt et hus. Og jeg var lidt heldig, så det blev også lidt havetid til mig....
 En tur i Haven i Hune og Jesperhus, og her er lidt billeder derfra....... og jeg beklager billedkvaliteten, for vi havde glemt kameraet hjemme i det synnejyske, så jeg måtte tage billeder med konens mobiltelefon...

Vi starter med Anne Just's Have, konen og ungerne tog en tur ind til Blokhus i stedet for ;) 
Og til sidst lidt blomsterbilleder fra Jesperhus...
fortsat go' aften :)

Kommentarer

 1. Tak for kigget :-)

  Haven i Hune er skøn :-)

  SvarSlet
 2. Ja man bliver da aldrig træt af at se billeder fra Hune. Tak for kigget.

  SvarSlet
 3. Dejlige billeder fra Haven i Hune - sjovt at se andres vinkler også, men vi har da også fanget noget af det samme... Jesperhus har jeg aldrig været i - det er godt nok også en anden blomsterstil, men hver ting til sin tid.

  Ulla

  SvarSlet
 4. Ja Haven i Hune har været vist nogle gange efterhånden. Den ser spændende ud.
  Jesperhus har jeg været med mine børnebørn og det er nogle fantastiske opsætninger med blomster, de har lavet. Men godt lige at få genopfrisket.

  SvarSlet
 5. Tak for kigget min tur i næste uge til at se haven i hune , har også planer om at sætte familien et andet sted:0) jesperhus bliver det ikke til for der har jeg været, men det er da imponerende hvad de kan lave med blomster. Hilsen Helle

  SvarSlet
 6. Hej Tim
  Tak for turen til begge haver, jeg klikkede bare billederne store, og var ikke i tvivl om, hvornår Jesperhus billederne startede. Til trods for at du havde taget dem med din kones mobiltelefon, var billederne fine. Man fonemmer helt stemningen begge steder.
  Sønnen er helt tydeligt en miniTim :o)
  Mojn

  SvarSlet
 7. Skønne billeder fra Hune, og Jespershus var et ret smart træk fra din side. Der er noget for både havemanden, konen og ungerne og så er alle jo glade... ;o)

  SvarSlet
 8. Godt trick at afsætte de mindre begejstrede medlemmer af familien andetsteds ;-)
  Jeg skal til Hune snart og glæder heeeelt vild.
  Flotte billeder, det ser også ud til at i har haft vejret med jer.

  SvarSlet
 9. Dejlige billeder fra Hune-haven. Og som der er flere der skriver, så er det jo en helt anden havestil i Jesperhus. Jeg har besøgt begge steder for en del år siden og fra Jesperhus husker jeg helt klart vandfladet men også mængden af sommerblomster.

  SvarSlet
 10. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
  Svar
  1. Velkommen hjem igen.
   Tak for rundvisningen.
   Altid spændende at være på besøg i andres haver
   Ha´ en dejlig aften.

   Slet
 11. Det ser nu dejligt ud alligevel,selvom du havde glemt kameraet. Kan du aldrig lokke kone og børn med ud og se en lille smule have engang imellem? Men godt I kan indgå et kompromis ellers, så du stadig kan komme ud og opleve lidt ny inspiration. Håber i det hele taget I havde en dejlig ferie. Vores ferie starter først her fra weekenden.... Selvom Jacob siger, at pensionister ikke kan holde ferie.

  SvarSlet

Send en kommentar

Populære opslag fra denne blog

Et ikke planlagt haveprojekt

Projekt indkørsel

bagsiden af Have-medaljen - det uperfekte havemenneske