onsdag den 25. juli 2012

Projekt Legehuset

For et stykke tid siden fortalte jeg om at der skulle ske noget nyt med børnenes legeplads, det skulle blive mere spændende og ikke mindst farverigt....
Og sådan så det ud dengang...

Og nu ser det sådan ud....
Ikke helt færdig, der skal også renses mellem fliserne !! og senere skal der plantes nogle klatreplanter op af stolperne..
Og den lille blå hjørne er så Pernille's have, hun er også lidt haveinteresseret..
et lille højbed med lidt blomster
Og et flot metalskilt, hvor der står "den lille have"
Nu er ingen i tvivl om hvem der ejer haven :)
Dette projekt er jeg lige begyndt på og det skulle snarest blive til et nyt gyngestativ med lidt højborg-lign. stil. Og alt er lavet ud af affaldstræ som jeg har fået ude fra min arbejdsplads... 
 
Sådanne en skål stiller jeg gerne på bordet til aftensmaden, nemlig lidt fra haven :)

fortsat go' dau' dæ'ude :)

16 kommentarer:

 1. Nej hvor et det flot! Det ser noget bedre ud end de plastic ting, man ser i mange haver!
  Flotte farver og festligt lavet med skilte og planter! At det er genbrugstræ, gør det da bare endnu bedre, så skal der ikke ofres en bondegård! Flot Tim stor kompliment!

  SvarSlet
  Svar
  1. jeg takker, det er også en stor personlig tilfredsstillelse for mig at sige "det har jeg selv opfundet" og ialt har det kostet mig lidt under 200 kr. plus 2 øl (til bestikkelse)

   Slet
 2. Hold da op hvor er det fint, det er du god til.
  Straks jeg så alle de fine stolper, havde jeg gættet på klatreplanter. Smart måde at kombinere børnelegeplads og haveplanter :o)
  Mojn

  SvarSlet
  Svar
  1. nemlig... og jeg er begyndt at lure lidt på diverse klatreplanter :)

   Slet
 3. Hvor er det flot Tim, du er dælme da en god handyman :o) Festligt at kigge på og skønt når der også kommer klatreplanter til glæde for havemanden og andre. Fortsat god sommerdag i det sønderjydske... ;o)

  SvarSlet
  Svar
  1. jeg takker, og bare vent til at se gyngestativet :)

   Slet
 4. Det ser bare rigtig dejligt ud, Tim.
  Nu vil vi ud og nyde det dejlige vejr.

  SvarSlet
  Svar
  1. takker, det er skam også en go' aften idag :)

   Slet
 5. Hvor er det blevet godt.
  Tak for kigget.
  Ha` en dejlig aften.

  SvarSlet
 6. Fantastisk Tim med farver og striber.......du har sørme travlt og jeg er sikker på dine børn er lykkelige for resultatet :0)

  knus Dorthe

  SvarSlet
  Svar
  1. ungerne er meget begejsteret for resultatet :)

   Slet
 7. Det minder mig om et sted i Sverige, jeg læste om i forsommeren - et eller andet turistmål... Jeg var pænt imponeret og kunne ønske mig tilbage til at være barn ;) Din renovering her er RIGTIG godt gået!!

  Hjerteligst

  SvarSlet
  Svar
  1. i starten var jeg lidt nervøs for alle de farver i haven, men nu må jeg sige at det virker som om at haven er blevet mere levende med alle de farver.. og jeg takker for de pæne ord :)

   Slet
 8. Det er da bare dejligt at være barn hos dig :-) der må blive brugt oseaner af legetimer der! De kan kun være stolt og glade for en så kreativ handy-far :0) Spændt på at se næste projekt!

  SvarSlet
 9. ja... og ungerne presser på med at jeg skal blive færdige med gyngestativet.... og jeg har maaaaange kommende have-projekter i vente :)

  SvarSlet